1. fundamentals
  2. hair movements

Pauze

Bootcamps Boost your Fundamentals & Hair movements met Lorenzo

Zondag 10 april van 14.00 tot 18.00 uur. Je leert in deze bootcamps de fundamentals en een aantal leuke figuren van de internationaal populaire Zouk. Een sensuele, sierlijke Brazilaanse partnerdans, ontwikkeld uit Lambada en Samba de Gafieira. De flow van de beweging en de connectie tussen de partners staan centraal staat. De kenmerkende heupbewegingen en intense beleving maken dit voor velen de nummer 1 partnerdans. Zouk bevat ook elementen van Salsa, Merengue, Kizomba, Samba, Swing en andere dansen.

Tijd: 14.00 – 15.30: Boost your fundamentals bestaat uit een variatie van de belangrijkste basis technieken waar je een paar seizoenen mee kan doen om te beheersen. Je leert in ander half uur een paar van deze elementen en je leert ze combineren net als lego blokken met vloeiende overgangen voor de leiders. Voor de dames leer je waar je je styling kan toepassen in de fundamentals.

Tijd 16.00 – 17.30: Hair Movements. In deze klas leer je de techniek voor overgangen van hair movements en hoe je ze vloeiend kan combineren. Ik focus op timing/aarding/voetwerk en styling en creativity.

Prijzen:
Earlybird: 2.50 euro korting per bootcamp melden voor 4 april
Bootcamp fundamentals: 22.50 euro incl social bootcamp
Bootcamp Hair Movements: 22.50 euro incl social
Only social : mani practice 18.00 tot 21.00 met uiloop op basis van animo ( 8 euro)
Aan de deur 25,00 euro

Aanmelden via https://www.eventbrite.com/…/boost-your-fundamentals…

je krijgt een mail met een betalings link.

klik erop en klik op inschrijven. Bij mobiele telefoons moet je soms daarna naar boven scrollen om “inschrijven” te zien. Klik op inschrijven en je kunt je direct aanmelden en betalen via iDEAL of bankoverschrijving.

Na aanmelding ontvang je een mail met onder andere de volgende tips: Tips: – Platte schoenen met gladde zolen – Lange broek – warme trui/vest die/dat je uit kunt trekken – Consumpties bij de bar geen eigen drinken meenemen- Geen QR meer nodig Gratis parkeren, Locatie: De Telle 21 9247BH Ureterp, Netherlands